امروزه روش های مختلفی برای زیبایی دندان ها به همراه لبخند جذاب وجود دارد که شما می توانید از دندانپزشکی زیبایی بهره مند شوید و دندان هایی سالم و زیبا داشته باشید. یکی از روش های ترمیم دندان و زیبایی که طرفداران زیادی دارد، کامپوزیت دندان است. کامپوزیت دندان ماده ای که برای ترمیم دندان استفاده می شود و برای اصلاح رنگ، اندازه و شکل دندان ها استفاده می شود. می توان گفت که روکش ونیر کامپوزیت دندان یکی از روش های زیبایی برای ترمیم و پرکردن دندان ها هستند. با این روش می توانید دندان های خود را درست کنید و لبخند زیباتری داشته باشید و به صورتی روی دندان اعمال می شود که شکل و رنگ دندان ها را اصلاح می کند. با سایت دکتر مریم محمدی همراه باشید تا اطلاعات مفیدی در این باره کسب کنید.
مراحل نصب کامپوزیت دندان چگونه است؟
در وهله اول برای کامپوزیت دندان، انتخاب کامپوزیت مناسب برای دندان های شما حائز اهمیت است. در واقع دندان ها در رنگ های متنوعی ساخته می شوند و برای ترمیم دندان ها هر فرد باید با توجه به نیاز خود رنگ را انتخاب کند در مرحله بعد اگر سطح دندان ها تمیز و بدون توده نباشد. ، دندانپزشک دندان های شما را صیقل می دهد تا هرگونه توده دندان را از بین ببرد.
در نتیجه دندان ها برای جاگذاری کامپوزیت آماده می شوند و سپس به مرحله آغشته شدن سطوح دندان به ماده اسیدی مخصوص می رسیم. این ماده به مدت 15 ثانیه روی سطح دندان ژل می شود و سپس به طور کلی از روی دندان شسته می شود. در نهایت دندانپزشک مواد کامپوزیت را با استفاده از یک برس روی سطح دندان قرار می دهد. پس از قرار دادن مواد کامپوزیت روی دندان، دندانپزشک پرتوی از نور با طول موج مشخص را به آن می تابد.
عمر کامپوزیت دندان
طول عمر کامپوزیت دندان یکی از دغدغه های اصلی افرادی است که قصد انجام کامپوزیت را دارند. خوشبختانه کامپوزیت ونیرهای امروزی نسبت به گذشته عمر بیشتری دارند و می توان گفت طول عمر آنها بین 5 تا 7 سال است. البته لازم به ذکر است که با دقت می توان طول عمر آن را افزایش داد. عمر کامپوزیت دندان به دلایل زیادی وابسته است.
برای اطلاعات بیشتر مقاله طول عمر کامپوزیت دندان را مطالعه کنید
لق شدن کامپوزیت دندان چیست؟
عوامل و دلیل های زیادی وجود دارد که موجب لق شدن کامپوزیت دندان می شود که در ادامه قصد داریم به انواع آن ها بپردازیم.
-
پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت
یکی از عواملی که موجب لق شدن کامپوزیت است، پوسیده شدن دندان است که موجب می شود پیوندی که بین کامپوزیت و مینای دندان وجود دارد ضعیف شود و در نهایت منجر به لق شدن و افتادن کامپوزیت دندان شود. در چنین شرایطی دندانپزشک ابتدا میزان پوسیدگی دندان را بررسی می کند و سپس اقدام به درمان می کند که اگر میزان پوسیدگی زیاد باشد لازم است که به جای کامپوزیت از تاج دندان استفاده کند.
-
کیفیت نامناسب مواد ونیر کامپوزیت
ممکن است بعد از نصب ونیر در مدت زمان کوتاهی شاهد لق شدن و افتادن کامپوزیت ونیر باشید که البته لازم است که به ندرت رخ می دهد و دلیل آن نامرغوب بودن مواد کامپوزیت می باشد که برای جلوگیری از این حادثه برای انجام روکش از یک پزشک ماهر و متخصص استفاده کنید.
-
وارد آمدن فشار زیاد روی کامپوزیت
خوردن و جوییدن غذاهای سفت، تصادف رانندگی، دندان قروچه و وارد شدن فشارهای زیاد در اثر فعالیت های ورزشی شایع ترین دلیل های لق شدن کامپوریت هستند، در این موقعیت پزشک دندانپزشک ونیر کامپوزیت را ترمیم می کند و از طریق محافظ دندان شما می توانید از بروز مجدد این اتفاقات پیشگیری کنید.
-
تجربه پزشک در کاشت کامپوزیت
مهم ترین دلیل لق شدن کامپوزیت دندان میزان تجریه و حرفه ای بودن دندانپزشک می باشد، نصب کامپوزیت کار سختی نیست اما فرم دهی و ایجاد پیوند بین کامپوزیت و دندان ها بسیار مهم و حائز اهمیت است که نیاز به تجربه و ماهر بودن دندانپزشک دارد. اگر کامپوزیت ها به درستی نصب نشود و موجب وارد شدن آسیب به دندان ها شود در نهایت در یک فاصله ی زمانی کوتاه سبب ترک خوردگی، شکستگی و حتی لق شدن و افتادن کامپوزیت دندان می شود.
کامپوزیت دندان در کرج
همانطور که ذکر شد برای داشتن یک دندان های زیبا و جذاب از طریق روکش کامپوزیت باید از طریق یک دندانپزشک حرفه ای اقدام به این روش کنید، برای بهره مندی از خدمات بهداشت و زیبایی دندان در مطب دندانپزشکی دکتر مریم محمدی با شماره های درج شده در سایت با ما تماس بگیرید.
مقاله های مرتبط: