X

قدم به قدم با مراحل انجام کامپوزیت دندان

09373495759 موبایل
مراحل انجام کامپوزیت دندان

یکی از رایج ترین روش های دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی، کامپوزیت دندان می باشد که در مدت زمان کوتاهی برای فرد انجام می شود تا علاوه بر رفع کردن مشکلات دندانی، زیبایی را به لبخند شما می افزاید. در این مقاله قصد داریم مراحل انجام کامپوزیت دندان را برای شما شرح دهیم، با سایت دکتر مریم محمدی همراه باشید.

دکتر مریم محمدی
دکتر مریم محمدی

ونیر کامپوزیت یک روش درمانی است که در مواجهه با ترک، پوسیدگی، شکستگی یا شرایط مشابه در دندان ها اعمال می شود. با این روش درمانی، ساختار دندان آسیب دیده ترمیم می شود. در طی این روش ها، قسمت های آسیب دیده یا پوسیده دندان برداشته و تمیز می شوند. علاوه بر این، پرکردگی های کامپوزیت با استفاده از چسب روی دندان ها قرار می گیرد. کامپوزیت روشی برای پرکردن است که در اختلالات ساختاری دندان ناشی از خرابی های ساختار دندان با پرکردن کامپوزیت ترمیم می شود و به این ترتیب ظاهر زیبایی بیشتری در دندان ها ایجاد می شود.

کامپوزیت دندان

مراحل کامپوزیت دندان فاصله دار

 کامپوزیت که به عنوان پرکننده رزین نیز شناخته می شود. از ترکیب سرامیک ها و مواد شیمیایی مختلف تشکیل می شود. روش کامپوزیت را می توان به راحتی در دندان های خلفی اعمال کرد و همچنین نتایج موفقیت آمیزی را در دندان های قدامی ارائه داد.

اما در کاربردهای زیبایی بیشتر در دندان های قدامی استفاده می شود تا دندان های همرنگ بیشتری بدست آید. پرکننده های کامپوزیت از نظر قیمت و عملکرد یکی از مواد دندانی هستند که نتایج بسیار رضایت بخشی را ارائه می دهند، به عنوان پرکننده رزین نیز شناخته می شود. از ترکیب سرامیک ها و مواد شیمیایی مختلف تشکیل می شود. روش پر کردن رزین نتایج بسیار موفقی را در دندان های قدامی ارائه می دهد. همچنین به راحتی می توان آن را بر روی دندان های پشتی اعمال کرد. اما در کاربردهای زیبایی بیشتر در دندان های قدامی برای به دست آوردن دندان های همرنگ استفاده می شود. از نظر قیمت و عملکرد، پرکردن کامپوزیت یکی از درمان هایی است که نتایج بسیار رضایت بخشی را ارائه می دهد و بیشتر شامل ترمیم یک یا چند دندان آسیب دیده، فرسوده، ترک خورده و پوسیده با رزین کامپوزیت است.

مراحل ساخت کامپوزیت دندان

در فرآیند اعمال پرکننده کامپوزیت ابتدا به نکاتی توجه می شود و همه چیز به ترتیب انجام می شود. به همین دلیل، این درمان باید توسط افراد متخصص در کار خود انجام شود.

بر این اساس، مراحل زیر باید در برنامه پر کردن رزین دنبال شود:

  • اگر دندانی برای پر کردن وجود دارد، ابتدا پوسیدگی به طور دقیق تمیز می شود. به این ترتیب یک منطقه تمیز برای کار ایجاد می شود.
  • به منظور آماده سازی کامل دندان برای پرکردن، چند تاچ آپ و همچنین تمیز کردن انجام می شود. سپس مواد پر کننده قرار می گیرد.
  • در مرحله کاربرد، پر کردن کامپوزیت به مناسب ترین شکل با ساختار اصلی دندان اصلاح می شود. دلیل فرآیند اصلاح، گرفتن مناسب ترین شکل پرکننده کامپوزیت در هنگام کنترل سطح بایت یا زبان است.
  • پس از اصلاح پر شدن، درمان پایان می یابد.
  • ونیر کامپوزیت را می توان به راحتی با بی حسی موضعی اعمال کرد. در برخی موارد حتی نیازی به بی حسی موضعی نیست. با این حال، به طور کلی ترجیح داده می شود که بیمار احساس راحتی کند.
  • اگر کامپوزیت برای رفع ناهنجاری یا پر کردن شکاف انجام شود، دندانپزشک شما از بیهوشی استفاده نمی کند. اما اگر قرار است برای دندان پوسیدگی از پر کردن کامپوزیت استفاده شود، قبل از پر کردن کامپوزیت، بی حسی موضعی روی دندان اعمال می شود تا پوسیدگی تمیز شود.

کامپوزیت دندان برای چه کسی اعمال می شود؟

 کامپوزیت معمولا برای از بین بردن تغییر شکل در ساختار دندان ساخته می شود. به این ترتیب افراد می توانند لبخند زیبایی داشته باشند. این درمان در چارچوب درمان طراحی لبخند ارزیابی می شود.

دلایل مختلفی برای انتخاب پرکننده کامپوزیت وجود دارد. پر کردن حفره ها پس از درمان پوسیدگی یکی از دلایل اصلی آن است. دلیل دیگر ترمیم زیبایی ظاهر دندان های قدامی پس از شکستگی یا ترک است.

پر کردن کامپوزیت ظاهر زیبایی از نظر رنگ در دندان ها ایجاد می کند. در دندان هایی که تغییر رنگ دارند با این پرکردن ظاهر بهتر می شود. همچنین می تواند در فضاهای بین دندانی بسته شود. فرآیند پر کردن کامپوزیت را می توان برای هر کسی که به این روش ها نیاز دارد اعمال کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله کامپوزیت دندان برای چه کسانی مناسب است؟ را بخوانید.

مزایای پر کردن کامپوزیت چیست؟

مراحل کامپوزیت دندان کج

  1. بزرگترین مزیت پرکننده های کامپوزیت این است که با حفظ فرم اصلی دندان طبیعی و زیبا به نظر می رسند.
  2. در مقایسه با سایر پرکننده‌ها مانند پرکننده‌های آمالگام، به راحتی می‌توان از آن‌ها هم در دندان‌های عقب و هم در دندان‌های جلو استفاده کرد.
  3. این یکی از درمان های دندانپزشکی بدون درد است که در کمتر از 40 دقیقه تکمیل میشود.
  4. دوام دندان را در برابر گرفتگی افزایش می دهند و جویدن را آسان می کنند.
  5. آنها از مواد پرکننده آمالگام در برابر موادی که می توانند باعث پوسیدگی شوند مانند چای و قهوه محافظت می کنند.
  6. همرنگ دندان هستند و با پرتو شکل نهایی خود را می گیرند.

معایب ونیر کامپوزیت

با استفاده از این کاربرد، ممکن است حساسیت موقتی در دندان ها ایجاد شود. پر کردن کامپوزیت گرانتر از پر کردن آمالگام است. مصرف چای، قهوه و سیگار ممکن است باعث تغییر رنگ در پرکننده های کامپوزیت شود.

عمر کامپوزیت دندان چقدر دوام می آورد؟

پرکننده کامپوزیت ماده ای مقاوم در برابر فشار جویدن است. از این نظر عمر ونیر کامپوزیت دندان تا 10 سال به طول می انجامد که بهداشت دهان و دندان به صورت دوره ای انجام شود. البته، فرهنگ مراقبت از دندان یک عامل مهم بتمن و همچنین مواد پرکننده مورد استفاده در ساخت پرکننده کامپوزیت است.

کامپوزیت دندان چقدر طول می کشد؟

کامپوزیت را می توان به راحتی روی دندان های عقبی که در برابر فشار جویدن مقاوم هستند نیز اعمال کرد. پر کردن یکی از پرکاربردترین روش های درمانی در زمینه سلامت دهان و دندان است. به لطف این روش، از دست دادن دندان در دهان نیز کاهش می یابد.

این روش دندانپزشکی به طور کلی در یک جلسه کامل می شود. قبل از درمان، مقیاس رنگ دندان تعیین می شود. انتخاب رنگ موضوع بسیار مهمی است. پرکردگی هایی که مطابق با رنگ دندان انتخاب شده اند در ناحیه مورد نظر قرار می گیرند. پس از آن، منبع پرتو نگه داشته می شود تا پرکننده سخت شود. پس از فرآیند پرداخت، ونیر کامپوزیت کامل می شود. این فرآیند معمولا برای یک دندان تنها 30 دقیقه طول می کشد. درمان پر کردن را می توان برای بیش از یک دندان در روز انجام داد.

مراحل کامپوزیت دندان با عکس

قبل و بعد کامپوزیت دندان


سوالات متداول

عمر کامپوزیت دندان چقدر است؟

زمانی که مراقبت های بهداشتی دهان و دندان به خوبی انجام شود، عمر ونیر کامپوزیت 10 سال است.

آیا می توان از ونیر کامپوزیت برای هر دندان استفاده کرد؟

ونیر کامپوزیت و قابل استفاده برای تمام دندان های قدامی و خلفی قابل استفاده می باشد.

آیا حساسیت دندان کامپوزیت طبیعی است؟

طبیعی است که دندان به مدت 1 ماه پس از پر کردن کامپوزیت به گرما و سرما حساس باشد. بعد از 1 ماه این حساسیت برای همیشه از بین می رود.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید