هزینه کامپوزیت در کرج
تعرفه تمامی خدمات دندانپزشکی در شهرهای مختلف، بر اساس فاکتورهای متفاوت تعیین میشود و کامپوزیت دندان نیز از این قاعده مستثنا نیست. با توجه به این موضوع، نمیتوان برای قیمت کامپوزیت دندان در کرج مقدار مشخصی را تعیین نمود. فاکتورهایی که میتوانند بر تعرفه کامپوزیت دندان در کرج تاثیرگذار باشند، شامل موارد زیر میشوند:
- درمانها و ترمیمهایی که برای آمادهسازی دندان پیش از کامپوزیت کردن دندانها باید انجام شوند
- نوع کامپوزیت
- شرایط دندانها
- مدت زمان انجام کامپوزیت
- تعداد دندانهایی که قرار است کامپوزیت شوند
- مقدار واحد مورد استفاده برای کامپوزیت دندان
- میزان دستمزد دندانپزشک
شما میتوانید برای کسب اطلاعات لازم در زمینه هزینه کامپوزیت دندان در کلینیک دکتر مریم محمدی، با شمارههای درج شده در سایت تماس گرفته و در صورت نیاز برای دریافت مشاوره به صورت حضوری به کلینیک ایشان مراجعه نمایید.
کامپوزیت دندان در چه مواردی مورد استفاده قرار میگیرد؟
- شکستن دندان
- آسیب دیدن دندان به دلیل پوسیدگی ثانویه
- پوسیدگی شدید دندان
- در صورت درمان ریشه دندان برای پوسیدگی دندان یا بیماری پریودنتال
استفاده از کامپوزیت دندان یک تکنیک دندانپزشکی است که به عنوان یک راه حل زیبایی برای ترمیم ترکهای دندان، اصلاح فضاهای بین دندانها و کجی دندان مورد استفاده قرار گرفته و یک جایگزین عالی برای مینای زرد دندان محسوب میشود. البته باید در نظر داشته باشید که برای داشتن کامپوزیت دندان بی عیب و نقص، ابتدا باید به درمان مشکلات و خرابیهای دندان با روشهای لازم پرداخت و پس از آن به سراغ کامپوزیت کردن دندانها رفت. بنابراین انجام معاینات دهان و دندان پیش از قرار دادن ونیرهای کامپوزیت بسیار حائز اهمیت است.
استفاده از کامپوزیت دندان چه مزایایی دارد؟
- روش سریع و راحت
- روشی بدون درد
- بدون نیاز به تراشیدن دندانها
- روکشهای برگشت پذیر
- ماندگاری بالا
- انتخاب رنگ مواد کامپوزیت طبق سلیقه شما
کامپوزیت دندان نوعی روش موقتی برای رفع مشکلات ظاهر دندانها محسوب میشود که شما میتوانید در صورت تمایل کامپوزیت را حذف نمایید. همانطور که گفتیم کاربرد اصلی کامپوزیت پوشاندن مشکلات و ایرادهایی که بر روی دندانها ایجاد شده است مانند تغییر رنگ، تغییر شکل و فاصله بین دندانها میباشد. این روش میتواند به اصلاح طرح لبخند و زیبایی شما کمک فراوانی نماید. علاوه بر این، کامپوزیت دندان به دندان متصل شده و سبب بالا رفتن استحکام دندان می شود. هنگامی که قسمت وسط دندان پوسیده یا از بین رفته باشد از طریق کامپوزیت می توان دو قسمت دندان را یکدیگر متصل کرد و یک مقدار از استحکام دندان که از بین رفته است را به آن برگرداند. با توجه به این توضیحات، میتوان گفت که کامپوزیت دندان هم کاربرد زیبایی دارند و هم درمانی و ترمیمی!
بهترین مرکز کامپوزیت دندان در کرج کجاست؟
کلینیک دکتر مریم محمدی مجهز به مدرنترین و پیشرفتهترین تجهیزات دندانپزشکی بوده و با داشتن پرسنلی حرفهای و کادر درمانی مجرب، انواع خدمات زیبایی و درمانی دندانپزشکی از جمله کامپوزیت دندان را با کیفیت عالی و قیمت بسیار مناسب به شما عزیزان ارائه میدهد. به همین دلیل این کلینیک به عنوان بهترین مرکز دندانپزشکی در شهر کرج شناخته میشود. دکتر مریم محمدی با داشتن تجربه، دانش و مهارت بالا در زمینه کامپوزیت دندان، میتواند به شما لبخندی زیبا با دندانهای سفید و سالم هدیه دهد. شما میتوانید جهت دریافت مشاوره با بهترین دندانپزشک کرج برای کامپوزیت، یعنی دکتر مریم محمدی و دریافت خدمات کامپوزیت ارزان در کرج در این کلینیک، با شمارههای موجود در سایت تماس حاصل نمایید.
انواع کامپوزیت دندان
ترکیبات و تکنیکهایی که برای ساخت کامپوزیت دندان به کار میروند، میتوانند انواع مختلفی از کامپوزیت دندان را ایجاد کرده و تنوع آن را افزایش دهند. هر یک از انواع کامپوزیت دندان میتوانند کاربردهای متفاوتی داشته باشند که نوع کامپوزیت متناسب با نوع دندان، تعداد دندانهایی که به کامپوزیت نیاز دارند و شرایط دهان و دندان فرد انتخاب میشود. انواع کامپوزیت دندان شامل موارد زیر هستند:
روکشهای سرامیکی یا پرسلن
در این نوع کامپوزیت از ذرات سخت سرامیکی استفاده میشود که برای استفاده از آن باید از قالبگیریهای تخصصی و اندازهگیریهای کامپیوتری استفاده شود. از کامپوزیت سرامیکی برای ترمیم و افزایش زیبایی دندانها استفاده میشود.
رزین کامپوزیتهای ماکروفیل و میکروفیل
- کامپوزیت ماکروفیل (درشت دانه): ذراتی که در ساخت این نوع کامپوزیت به کار برده میشوند، حدود 10 میکرومتر تا 50 میکرومتر است که دوام و مقاومت خوبی دارند، اما پولیش و تمیز کردن سطح ترمیم در این نوع بسیار دشوار است.
- کامپوزیت میکروفیل (ریز دانه): اندازه ذرات موجود در کامپوزیت میکروفیل کوچکتر از 100 نانومتر هستند. کامپوزیت نوع میکروفیل نسبت به ماکروفیل استحکام کمتری دارد اما سطحی صافتر و درخشانتر برای دندانها ایجاد میکند. به همین دلیل از این نوع برای ترمیم دندانهای جلویی استفاده میشود. هرچه سطح کامپوزیتی که بر روی دندان قرار داده میشود صافتر باشد، رنگ گرفتن و تغییر رنگ آن نیز کمتر است.
نانوهیبرید ها
کامپوزیت نانوهیبرید سختی و مقاومت بسیار زیادی در برابر انواع سایش و شکستگی دارد، به طوری که استحکام این مواد با دندانهای طبیعی برابری میکند. از این نوع کامپوزیت برای ترمیم حفرههای پوسیدگی دندان در دندانهای آسیاب یا خلفی استفاده میشود. جذب مایعات نانوهیبرید بسیار کم است. کامپوزیت نانوهیبرید از نوع رزین لایت کیور است، به همین دلیل نیازی به آماده شدن در لابراتوار ندارد. همین امر موجب میشود که قیمت این نوع حداقل 50 درصد کمتر از سایر انواع کامپوزیت باشد.
میکروهیبرید ها
این نوع کامپوزیت دارای استحکام خوب و قابلیت پولیش پذیری عالی است که پس از ظهور کامپوزیتهای نانوهیبرید، کاربرد میکروهیبرید ها کمتر شد.
کامپوزیت ips
این نوع کامپوزیت دندان، یکی از جدیدترین انواع کامپوزیت است که در دندانپزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. دوام و استحکام این نوع کامپوزیت نسبت به سایر انواع بالاتر بوده و سازگاری بالاتری با لثه دارد. همین امر باعث میشود احتمال ابتلا به مشکلات لثه مانند عفونت کاهش پیدا کند. این نوع کامپوزیت دارای ذرات سرامیکی است که موجب افزایش استحکام آن شده و ثبات رنگ بیشتری دارد. از کامپوزیت نوع IPS برای ترمیم شکستگیها و ترکها، نقصهای رنگ دندان اصطلاح شکل دندان استفاده میشود.
مراحل انجام کامپوزیت دندان
- مرحله اول: برای ساختن کامپوزیت دندان مناسب دهان و دندانهای شما، در صورت نیاز باید قالبگیری و اندازهگیری آن به صورت دقیق و تخصصی انجام شود. همچنین رنگ کامپوزیت دندان مورد نظر و متناسب با رنگ دندانهای فرد، باید در شرایط محیطی و نور مناسب انتخاب شود.
- مرحله دوم: در مراحل کامپوزیت دندان پس از قالبگیری و انتخاب رنگ، مواد کامپوزیت بر روی دندان قرار داده شده و مواد به شکل طبیعی دندان درمیآیند. پس از قالبگیری، اجازه میدهند مواد کامپوزیت بر روی دندان خشک شوند.
- مرحله سوم: پس از جرمگیری سطح دندانها، باید سطح دندان تراشیده شود تا تخلخل و ناصافی ایجاد شود. در این حالت چسبندگی مواد به سطح دندان بهتر انجام میشود. برای این مرحله به مدت 15 ثانیه اسید فسفریک بر روی دندانها قرار میگیرد.
- مرحله چهارم: پس از ترمیم و درمان دندانها، باید سطح دندانها تمیز و جرمگیری شود.
- مرحله پنجم: ابتدا باید وضعیت دندانها و لثهها توسط دندانپزشک متخصص بررسی شود. در صورتی که پوسیدگی، عفونت یا التهاب لثه وجود داشته باشد، پیش از انجام کامپوزیت دندان، همگی مشکلات دهان و دندان شما باید درمان شوند.
کامپوزین دندان از چه موادی تشکیل شده است؟
کامپوزیت دندان در واقع نوعی ماده چسبنده و ترکیبی از مواد پلاستیکی و شیشهای به همراه رزین است که با رنگ مخلوط شده و به شکل یک ماده خمیریشکل درمیآید. از این ترکیب برای پر کردن حفرههای دندان، ترمیم دندانهای شکسته و اصلاح طرح لبخند استفاده میشود. ترکیب کامپوزیت دندان بر روی مینا و عاج دندان قرار گرفته و ظاهری کاملا طبیعی برای دندانهای ایجاد میکند. کامپوزیت برخلاف آمالگام نقره فاقد هرگونه ترکیب فلزی است، به همین دلیل سلامتی شما را تهدید نخواهد کرد.
توصیههایی قبل از کامپوزیت دندان
- پیش از هرگونه اقدامی برای کامپوزیت دندان، بهتر است ابتدا درباره برندهای مختلف کامپوزیت و انواع رنگهای آن اطلاعات کافی بدست آورید تا بتوانید بهترین و طبیعیترین انتخاب را داشته باشید.
- مصرف سیگار و سایر دخانیات میتواند بر تمام اعضای بدن از جمله کبد، ریه، قلب، دهان و دندان تاثیر گذاشته و خونرسانی به ناحیه دهان و دندان را کاهش میدهد. به همین دلیل سرعت ترمیم و بهبود دندانها را کاهش داده و پس از کامپوزیت دندان، موجب تغییر رنگ آنها میشود. بهتر است حداقل 2 هفته پیش از انجام دادن کامپوزیت دندان، مصرف دخانیات را ترک نمایید.
- نوشیدنیهای الکلی نیز بر روی دندانها و لثهها اثرات مخربی دارند و میتوانند خونریزی را افزایش دهند. به همین دلیل باید به مدت حداقل 2 هفته تا 1 ماه پیش از کامپوزیت دندان از نوشیدن مشروبات الکلی بپرهیزید.
مراقبتهای لازم پس از کامپوزیت دندان
مراقبتهای کوتاهمدت بعد از کامپوزیت دندان:
- از خوردن و گاز زدن میوههای سفت بپرهیزید.
- اگر بعد از انجام کامپوزیت تا یک یا دو ساعت حالت تهوع داشتید، چیزی نخورید.
- تا زمانی که دهان و لثههای شما بیحس هستند از خوردن و جویدن اجتناب کنید؛ زیرا ممکن است به طور ناخواسته به دندان ها فشار وارد کنید.
- لازم است که بعد از خوردن و آشامیدن دندان های خود را شسته و مسواک بزنید.
- در صورت داشتن درد غیر طبیعی در مدت زمان طولانی به عنوان مثال 21 روز، حتما به پزشک مراجعه کنید.
- از جویدن غذا با قسمتی از دندان که ونیر کامپوزیت بر روی آن قرار دارد خودداری کنید.
- بهتر است تا یک روز پس از اجرای کامپوزیت از خوردن نوشیدنی های رنگی از جمله چای، قهوه و خوردن شکلات خودداری کنید. زیرا باعث تغییر رنگ کامپوزیت میشوند.
- تا حداقل یک روز از خوردن آجیل و تنقلات سفت مانند تخمه خودداری کنید.
مراقبت های بلندمدت بعد از کامپوزیت دندان:
- رعایت بهداشت دهان و دندان با مسواک زدن مداوم
- استفاده از دهانشویههای بدون الکل (درصورتی که دهانشویه مصرف میکنید)
- خودداری از نوشیدن نوشابههای گازدار
- نوشیدن آب به طور مداوم و مرتب
- خوردن خوراکیهای نرم و پرهیز از خوردن موادغذایی سفت
- رعایت اصول مسواک زدن
- درمان دندان قروچه
- پرهیز از استفاده از دندانها به عنوان ابزار
- انجام چکاپهای دندانپزشکی
- استفاده از محافظهای دهان ورزشی
آیا کامپوزیت دندان عوارض دارد؟
عوارض و معایب کامپوزیت دندان تا حد زیادی به میزان رسیدگی و مراقبتهای پس از انجام کامپوزیت بستگی دارد. به همین دلیل مراقبتهای لازم پس از کامپوزیت دندان را جدی گرفته و به درستی انجام دهید تا احتمال بروز عوارضی همچون پوسیدگی دندان، بوی بد دهان، درد دندان و یا بروز عفونت و حساسیت در لثه ها کاهش پیدا کند.
کامپوزیت دندان به چه افرادی توصیه میشود؟
- افراد دارای شکستگیهای کوچک بر روی دندانهای خود
- افراد دارای ساییدگی دندان
- افراد دارای فاصله میان دندانهای خود
- افرادی که دندانهای آنها دچار لکه یا زردی شده است
- افرادی که دندانهای آنها نیاز به پر کردن دارد
سوالات متداول
انواع کامپوزیتهای دندانی شامل چه مواردی است؟
کامپوزیت ها به چهار دسته، کامپوزیت نانوفیل، کامپوزیت میکروفیل، کامپوزیت ماکروفیل و کامپوزیت هیبرید تقسیم می شوند
طول عمر کامپوزیت دندان چقدر است؟
عمر مفید کامپوزیت دندان بین ۵ تا ۷ سال می باشد.
آیا کامپوزیت دندان دچار تغییر رنگ می شود؟
کامپوزیت دندان به خود خود تغییر رنگ نمی دهد و عواملی نظیر استعمال سیگار و دخانیات، تحلیل رفتن لثه، رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان، کیفیت مواد سازنده کامپوزیت دندان و... در زرد شدن کامپوزیت دندان موثر می باشد
آیا کامپوزیت دندان درد دارد؟
خیر، به دلیل استفاده از بی حسی موضعی دندانپزشک این روش درمانی کاملا بدون درد انجام می شود.
آیا کامپوزیت دندان شامل بیمه میشود؟
خیر. روشهای زیبایی دندان بر خلاف روشهای ترمیمی و درمانی شامل بیمه نمیشوند و هزینه آن کاملا آزاد محاسبی میشود.
بهترین کلینیک کرج برای کامپوزیت دندان کجاست؟
کلینیک دکتر مریم محمدی به عنوان یکی از کلینیکهای تخصصی و معتبر در زمینه انجام انواع خدمات ترمیمی و زیبایی دندان در کرج شناخته میشود که تمامی خدمات دندانپزشکی خود را اعم از کامپوزیت دندان با بهترین و بهروزترین تکنیکها و متریال به بیماران خود ارائه میدهد.